Tres Prestatges

Tres Prestatges, què és Tres Prestatges?

Uau! Tres prestatges és moltes coses! És fer poble, construir comunitat, és intercanvi, és consumir local sense intermediaris, és reutilització, és lloc de trobada, . . .

En definitiva, és una aposta per consumir de manera diferent, per cuidar-nos de manera diferent, i aprofitam per fer-ho amb la Moneda Lliure, la G1. Així que guaita, rebosteja, i mira si et ressona!

Rebost 100% junes de Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca.

Algunes activitats destacades

Com funciona.

Si t’interessa intercanviar qualsevol cosa, hi som en dijous capvespre des de les 18 a les 19 hores (et demanam puntualitat).

Per entrar dins el joc, basta que duguis qualque cosa per intercanviar, que et sembli que pot ser útil a algú!

Els intercanvis es fan directes, com quan anam a un mercat. El gènere ha d’estar en bon estat, i ajuda que el duguis etquetat, i amb accés fàcil a la teva clau pública.

Acords de convivència.

Per garantir una bona convivència i funcionament de l’espai i d’interrelació personal, hem redactat uns Acords de convivència que hauran de signar totes les persones que vulguin ser usuàries de Tres Prestatges. Ens cuidam i cuidam el projecte entre totes.

Què hi pots trobar ara mateix:

  • Productes de l’hort. Això sempre varia en funció de la temporada, el nivell d’excedents i de qui hagi vengut a proveir. Allò que podeu tenir com a cert, és que notareu l’amor de qui ho ha fet a cada bocinada!
  • Menjar cuinat i conserves.
  • Productes de salut, cosmètica i higiene.
  • Roba de segona mà. Aprofita per donar una segona vida a allò que ja no utilitzes!
  • Altres objectes de segona mà: llibres, bosses, tassons, . . .
  • Artesania: bijuteria, penjadors, . . .
  • Ajuda i informació sobre la moneda, el seu funcionament, el moneder, . . .
  • Una llista on deixar constància d’altres serveis que ofereixes en junes i que necessites, pont entre les usuàries del rebost, per ajudar a connectar la xarxa i començar a fer comunitat.
  • Un tauler d’anuncis, on penjar propostes, anuncis curts, o coses que vulguis destacar a la comunitat junera.
  • I sobretot, i no menys important, moltes ganes que això funcioni i posar fil a l’agulla!

Ajuda!

Que no tens el moneder fet, que això de la moneda no ho acabes d’entendre, que no saps com fer-te una targeta, que el Gira-la se’t resisteix . . . No passis pena, vine, i t’ajudam a fer-ho tot! Pensa a dur qualque cosa per intercanviar i començar a jugar un poc!

El compte de Tres prestatges.

AYrgA1S2KftxndbXKHBSwBzSJqzpRQnodeZELA8cXXNC